edgars2012
Pirmie lietotāji
- Statuss
- Atslēdzies
- Reģistrējās
- 27.07.2025
- Ieraksti
- 7
- Reputācija
- 1
- Tēmas sācējs
Juatājums virsrakstā varat ieteikt?
Seko tālāk redzamajam videoklipam, lai uzzinātu, kā sākuma ekrānā instalēt mūsu saitu kā tīmekļa lietotni.
Piezīme: Dažās pārlūkprogrammās šī funkcija var nebūt pieejama.
vel tik skola diemzekltagad jautajums otrs , iegūta izglītiba, jo tagad daudzās vietas prasa obligati lai ir vidēja izglītiba, a un plus jazina matematika XD
kura klase ?vel tik skola diemzekl
a tad jau daudz laikaIešu septītajā nākošgad
kada veida??bet tas 14h nostrādājot Restorāna ,,FERMA'' viesturdārza, sapratu ka esmu sabojājis , veselību
Tāda veida ka vairs nostāvēt nevaru , nenormāls nogurums jo modos 5 un braucu uz darbu 5:30 lai tik darba būtu 7:00 un tad mājas tik 0:30 ar pēdējo autobusukada veida??
nu loģiski :D kā var vispār uz kko tādu piekristTāda veida ka vairs nostāvēt nevaru , nenormāls nogurums jo modos 5 un braucu uz darbu 5:30 lai tik darba būtu 7:00 un tad mājas tik 0:30 ar pēdējo autobusu
Redzi es piekritu , kad strādāju tur , vienreiz bija izbraukums man uz Madonu ( minhauzena muzeja salidojums medniekiem ) izbraucam 6:00 , un atpakaļ Rīgā ieradāmies pēc 3 ar pus dienām 8:00 un man vēl autobus 10:00 tik es vairs nevarēju izturēt ka saka asiņot degunsnu loģiski :D kā var vispār uz kko tādu piekrist
Bet ja gribēs strādāt vajag izglītības dokumentu .Neiesaku izglītības iestādes, internetā ir pilnība viss, ko vajag.
Pirmie foruma lietotāji uz mūžu saņem statusu "Pirmie lietotāji".
Tāpat saucat spēlēt draugus. Par diviem uzaicinātiem draugiem jūs varat saņemt Adminu uz mūžu.
Katru dienu veicam uzlabojumus un drīzumā pievienosim jaunas interesantas lietas, būs jauni eventi un giveawayi.