Jitter cs2

BigSkudra

Pirmie lietotāji
Statuss
Atslēdzies
Reģistrējās
17.07.2025
Ieraksti
88
Reputācija
23
Sveiki! Ir radusies problēma jau labu laiku metājas man jitter (uz augšu kas liek ieplaikam lagot , pasvara tas notiek comp un dazreiz comuty serveros), ar internetra atrumu viss labi ir varbut iekteikumi ir ?

Pielikumi

• Ekrānuzņēmums 2025-07-26 214248.webp
    Ekrānuzņēmums 2025-07-26 214248.webp
    16.4 KB · Skatījumi: 3
  • Ekrānuzņēmums 2025-07-26 214237.webp
    Ekrānuzņēmums 2025-07-26 214237.webp
    14.9 KB · Skatījumi: 3
Tur arī ir atbilde. Man arī ta bija un jo vairāk cilvēki pieslēgušies jo sliktāk un ja vel ārā kaut kāds lietus tad vispār. Tāpēc optiku vajag :smile:

Tur arī ir atbilde. Man arī ta bija un jo vairāk cilvēki pieslēgušies jo sliktāk un ja vel ārā kaut kāds lietus tad vispār. Tāpēc optiku vajag :smile:
Nu man optika ir, tik lan vads nav pievienots, un man pie interneta tik viena tehnika pieslegta un tas ir dators, tel pievienots pie mobilajiem datiem XD, Bet labi bus jaizveido cat6 vads un japievieno datoram, paldies

Nopērc optisko kabeli, saslēdz ar ruteri. Varbūt var optisko kabeli ievilkt mājā, daudz atrāks. Iztīri wifi, pārbaudi, vai nav vīrusi utt

Nopērc optisko kabeli, saslēdz ar ruteri. Varbūt var optisko kabeli ievilkt mājā, daudz atrāks. Iztīri wifi, pārbaudi, vai nav vīrusi utt
Atkārtošu man ir optiskais internets 😂 ievilkts , man pings jau ir 5 visu laiku un plus uz parasti WiFi nebūtu 400 downlouds , xD un nav jāpērk interneta kabeli , ja man ir vada rūķis ar cat6 un rj45 konetora , tik baigi gruti saslēgt man latopu , jo man latiņam pievienots monitora un tajā puse kur kabelis jāliek ir aizpildīts ar vēl vairāk vadiem 😂 . Taka negribu vadus vēl 😂

Atpakaļ
Augšā