Seko tālāk redzamajam videoklipam, lai uzzinātu, kā sākuma ekrānā instalēt mūsu saitu kā tīmekļa lietotni.
Piezīme: Dažās pārlūkprogrammās šī funkcija var nebūt pieejama.
var ++@krustinsh @BigSkudra varbūt uztaisīt war3+dm?
Esi uzspelejis pats CSU , kā tas ak tagad skan.Nope, community serveri nestrādā. Pat FaceIts :D
es tā iedzilinajies neesmu , bet tas AK viss vairak besi , plus kas ar inferno mapi noticis , uzlikti reliņi (margas) tas ir laikam kaut kads joks, XD sak ņemt EU drosibas noteikumus , lai berni nenokrit no augstuma XD , pamatigi trauceMan patīk gloka,deagle un emkas animācija, bet ak un awp ir ... Ne?
es sapratu , man viena 0 pazuda, vizmaz labi ka man viena 0 no algas nepazud , šeit jau var
vel tiktokā redzēju ka animācijas modeļiem broken un nažiem aries tā iedzilinajies neesmu , bet tas AK viss vairak besi , plus kas ar inferno mapi noticis , uzlikti reliņi (margas) tas ir laikam kaut kads joks, XD sak ņemt EU drosibas noteikumus , lai berni nenokrit no augstuma XD , pamatigi trauce
Kada zina viena 0 pazuda?es sapratu , man viena 0 pazuda, vizmaz labi ka man viena 0 no algas nepazud , šeit jau var
tiktok fans , sezot traktora un plaujot zali es skatos , jo tas ir intresantak , neka skatities uz horizonuvel tiktokā redzēju ka animācijas modeļiem broken un nažiem ari
jap kruti ka tu floodo priekš statusa un tad tev admins uzliek cituSkatīt pielikumu 87 , he he kads sasniedzus 10
Pēc 29.07 CS2 update, kas salauza serverus esam pārveidojuši un pacēluši War3 serveri. Spēlējam, saucam draugus un popularizējam serveri. Tālāk strādāsim pie servera optimizācijas un pārējajiem serveriem.