Pieņemts Kļūmes vai nepilnibas war3.aimnet.lv

Statuss
Nav atvērts turpmākām atbildēm.

BigSkudra

Pirmie lietotāji
Statuss
Atslēdzies
Reģistrējās
17.07.2025
Ieraksti
88
Reputācija
23
Sveiks! Tiko mēs spēlejam šo serveri, bijam kopā 4 cilvēki, un pamanijam to ka ir 2 c4 (bumbas), vai tā ir jābūt vai īsi nav, jo kad bija 1 v 1 situacija, es sedeju perēju bumbu ( sargāju jo biju ct lai nepanem t), beigās sākās atskaite ka bumba ir uzplantota, es biki šokā, pielikuma būs bilde ar nosaukumu AimNet nr.1.

Tad ir otra lieta, spēlējot kad sākas trešais rounds , spēle tiek drawota , jo aktivizējas RTV sistēma, un tad jāsak pa jaunam )labi nav jau slikti dabut papildus naudiņu(, bet gribētos lai ir vienmērīga spele ja ir tad ir nauda ja nav tad nav neko darit.

Trešā lieta , kad perēju bumbu , laiks nedaudz ir par daudz , varbut uzlikt kā standarta matchmaikingā (vai vizmaz vienu minui pielikt pie machmaikinga laika lai nav ik ilgi) lai nav piemēram jatup 3 minutes ja ir 1 v1 situācija.

Pielikumi

• AimNet.lv nr.1.webp
    AimNet.lv nr.1.webp
    321.2 KB · Skatījumi: 6
  • image_2025-07-27_180516349.webp
    image_2025-07-27_180516349.webp
    44.6 KB · Skatījumi: 6
1. Es ar botiem nevarēju atkārtot 2 bumbas. Būtu jāsaprot kad tieši tas notiek. Ja atradīsi kurā brīdī vai kas ir jāizdara, lai parādītos divas bumbas uzraksti un salabosim.
2. Izmainīju vienu lietu, kas manuprāt salabo problēmu, bet neesmu testējis. Ja problēma turpināsies uzrakstiet, skatīšos sīkāk.
3. Raunda laiku samazināju uz defaulto competitive laiku.

Tēmu pagaidām atstāšu atvērtu, lai var papildināt.

Pagaidām aizveru tēmu, jo lielākā daļa no šī ir izdarīts un komentāru vairs nav. Pie C4 buga atgriezīsimies vēlāk, kad sapratīsim no kā tas notiek.

Statuss
Nav atvērts turpmākām atbildēm.
Atpakaļ
Augšā